Llibres

Adquisió de Llibres de Primària

Un any més l’AMPA del Col.legi es fa càrrec del subministrament dels llibres de text i el material dels vostres fills/es pel proper curs 2016-2017. ELS MEMBRES DE L’AMPA (que hagin pagat el rebut durant el mes d’agost 2016) GAUDIRAN DE DESCOMPTES, tant en llibres de text i de lectura com en material de papereria per l’aula o plàstica.

Igual que en els darrers cursos, els i les alumnes trobaran el seus llibres al damunt del seu pupitre al col·legi el primer dia de classe juntament amb la factura i la data i hora de les possible s reclamacions. Els alumnes revisaran els llibres abans d’emportar-se’ls cap a casa per a folrar-los. No s’atendran reclamacions després del dia 20 de setembre.


IBAN ES17 0075 0108 33 070-05350-46 (Banc Popular)


- Porteu a la secretaria del col.legi Santa Anna el resguard del banc junt amb el full de comanda abans del dia 5 de juliol. Els llibres que no s'hagin reservat es pagaran a PVP al setembre el dia que s'indiqui.


- Abans de l’1 d’agost s’haurà de pagar la resta de llibres. Cal anar al Banc Popular i fer un ingrés per cada nen o nena per l’import que us falti pagar. Cal deixar molt clar a l’ingrés el nom del nen/a i el curs que farà al 2016-17     
 
Us recomanem que feu transferència bancària per rebaixar càrrecs bancaris.

 En cap cas es reservaran llibres per l’alumnat que no hagi fet el pagament total abans de l’1 d’agost.

Ja podeu veure la llista i els preus dels llibres "clicant aquí".
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada